set berpantang

Assaalam hai semua.. Sy nk tnye set berpantang jenama ape yg ok... Bajet 500 ke bwk.. Sy pregnnt ank pertame xtau sgt pasal set berpantang yg mne ok... Blh korng kongsi...tq

38 Balas

Sy beli set shaklee... Sbb dia supplement byk membantu supaya bdn cpt sht n bertenaga

Sye bli ni set seri ayu.. N pil nya nonaroguy..

5y ago

Oo yg ni rm 155 sbb ada pil nonariguy tu

saya mcm nk beli set brsalin amway

5y ago

Ade jgk yg suggest at sy yg ni

sy pun tgh servey jugak set berpantang...anak 1st...tgk review nona roguy ramai yg suggest...sy klu beli pun x beli complete set kot, tgk yg mane penting je..mcm air herba2 tu rasenye xyah kot.,bace 1 1 fungsi dlm set tu,pastu tapis2 la yg mane bekenan.hehe

Sy pun 1st time nk beli ni.. Ramai suggest nona roguy terbaikk..

Sy penah pkai tanamera.. ok.. tp tok yg 2nd sy try amway org kt ok... Tp sy blm guna lg..

5y ago

kwn sy pakai amway tp mcm xbape bkesan pd dia 😅

parent saya beli kan set sendayu tinggi, dalam 300 gitu harga dia. taktahu la ok ke tak baby belum kua lagi😂

5y ago

Mmg terbaik set st..sy da gune ank 1st n 2nd, 3rd sy guna set nr tp sy lg suke set st senang x pyh nk rebus2 cume mkn pil je susu pun byk badan pun susut mmg suke sgt dgn set st x rugi gune..

Org suggest kat saya nawal dan nonaroguy. Sya pun masih confuse nk pilih antara dua ni hehe

5y ago

sama! xthu nak amik mana 1