set berpantang

Assaalam hai semua.. Sy nk tnye set berpantang jenama ape yg ok... Bajet 500 ke bwk.. Sy pregnnt ank pertame xtau sgt pasal set berpantang yg mne ok... Blh korng kongsi...tq

38 Balas

sy beli nona roguy tp cuma beli pythonatal dan air herba. kak sy ckp kalau beli set takut xterguna semua. dia pun guna yg tu je. dan saya smpai skrg 39hri dah berpantang ,xguna langsung yg sy beli. 😂. xguna sbb anak kuning smpai 30hari. ank kuning nurse doc xbg mkn jamu. lps 30hri sy dh xsembelt so xmkn la phytonatal tu. air herba tu pulak sy xminum lg sbb masih belum dpt pgesahan doc yg sy bebas darah tinggi. dh off ubat dn bp dh oke cuma kena tggu doc sahkan bru berani nk minum jamu. haaa tu lah ceritanya.hahahaha saja share. 😘

🌸SET LENGKAP PANTANG SUZYHONEY🌸 🌿 Rebusan Akar Kayu 👉rm25 🌿 Set Pemulihan 👉rm55 🌿 Teh Kacip Fatimah 👉rm50 🌿 Sabun Herba 👉rm25 🌿 Masker Miss-V qmut 👉rm15 🌿 Rebusan Mandian Serum 👉rm35 🌿 Sabun Baby 👉rm20 🌿 Param 👉rm20 🌿 Pilis 👉rm20 🌿Tangas 👉rm25 🌿 Ubat Barut Perut 👉rm25 🌿 Minyak Serai Wangi 👉rm15 😍Juga dijual loose bergantung pada bajet anda😍

saya kalau pantang suka beli nona roguy dengan tanamera. dua dua ada kelebihan tersendiri. nona roguy lulur. macam tanamera scrub. dua dua lepas pakai rasa sangat fresh. so malas nak fikir beli dua2 je. 😂 tapi kalau yang saya cadangkan tanamera. 😊

mcm sye ske nona roguy. .best . .tp mommy x yah bli byk2. .bli yg perlu dhlu. .mcm pil pythonatal teh herba. .bengkumg bole jgk stnby. .atau selps berslin br bli bengkung. .myk telon bby pon dri nona roguy 🤗

Pantang yg lepas sy dh try nona raguy..insyallah pantang yg ni pn nk guna ni jga..bagi sy set ni mmg bagus..tp nk beli yg mini set je..klu beli yg full set takut membazir..yg lepas pakai x hbs pn..

Klu bajet lebih better amek nona roguy set lengkap.. Jamu Dye pon jenis pil tkdela terkulat2 nak telan 😂 badan pon cpt susut.. 2anak sebelum nie memang pakai NR.. No3 nie pon insyallah NR jugak 😍

4y ago

NR susah btul kalo nk cri full set. 😅

Hehehe best nye tengok pengalaman2 mak2 smua,,,sy dri anak 1st smpy yg ni nk masuk anak keempat xpnh lg amik set berpantang,,cme dlm pantang ni sy jaga pemakanan je,,

Sy beli set nona roguy yg mini tu jek rase nye ckup daa.. Sbb nty mse pantang, sy ade hired confinement lady, so lulur, tggas smue dia uat..

5y ago

Mse sy beli rm129 jek sis...

Saya pun tgah fkir2 set berpantang dlu pkai mustika ratu.mmg elok ank Kdua nie rsenya pkai yg sme

Dengan budget sedemikian, agak mudah untuk dptkan. Bg sy, Tanamera and Nona Roguy.