Air ketuban kurang?

Aslkum hi momies semua,skg saya 38w6d gdm on diet. Baru lepas jumpa doktor.doktor kata kandungan dah 39w2d berat di anggarkan 3.2kg dan Air ketuban kurang. Dan esok suruh masuk wad ..ada ka momies dalam ni ada masalah mcm saya? Belum ada pengalaman mcm ni..boleh bagi pencerahan dan nasihat semua?..

1 Balas

Induce rasanya.. Dh cukup bln jgak. Lgpun gdm jgak kan.. So, semoga dipermudahkan proses bersalin sis nnt.. Aamiiin.