39minggu air ketuban kurang

Boleh share x tentang air ketuban kurang.. Hari ni kurang gerakan baby.. Bila ke hospital baby ok.. Air ketuban kurang.. Siapa ada pengalaman mcm ni? Lepas ni doktor akan induce atau mcm mana? Perut kerap mgeras.. Pinggang sakit.. Tp - Contraction belum ada lagi - kepala baby belum masuk laluan

3 Balas

Update Sy sudah bersalin.. Masuk belon. Bukaan 4cm saja.. Contraction kuat tp bukan tetap 4cm..Pastu Emergency czer sebab baby dah lemas... Huhuhu

2y ago

tahniah sis.. selamat berpantang ibu dan baby 😊

banyakkan minum air sis🤗

Awak due bila?