Berpantang

Askum semua hari ni saya start berpantang selepas keguguran. Proses DNC kat Andorra Hospital memang tiptop,walaupun kos tinggi tapi puas hati. Saya redha belum rezeki untuk anak kedua.. ini kali ke dua keguguran .. doakan saya ada rezeki lagi ..

2 Balas

sakit x dnc? die buad mcm mne?

5y ago

Masa saya tu.. saya fully bius, xrasa apa2 tapi proses dia .. puasa dalam 6jam, dr masukkan ubat kat bawah, pastu masuk OT then nanti buat dnc. Dia akan masuk alat untuk sedut ..