tanda2 nak bersalin..

Askum mommies saya dah 38week 5day mcm tu..baby dr ptg td mngeras tp die aktif smpai la skg..sampai 1 tahap bile die bgerak tu smpai xboleh duduk...rase mcm ada benda nak keluar..saya confuse itu tanda2 dah mcm mane...sbb 2minggu lepas ad ake hspital tp bukaan bru 1 cm laluan x bkk lg...so sy diarah balik...ikot kan mmg dah tunggu mse je ni..tp tanda2 xada lg cume baby kerap mengeras celah kangkang sakit pinggang sakit kejap pastu ilang saya baring je ngering kurang skit...ada x mcm saya..sy klu ke hospital pon xtau nak terang kan mcm mane...tanda2 xda plak...

1 Balas

Kalau kerap mengeras setiap 5 minit, dah kira tanda2 jugak tu