Nowdah nak masuk 35week

Rase tak sabar dah nak bersalin..skg ni ari2 jgn ckp skali die dtg sakit berpeluh2 menahan nye…bila mngeras lg la brixton hick tu mula la 😅tidur malam jgn ckp la sume x kene dah..gastrik dah kerap dtg sblom ni mse mabok je..bila baby dah full kt dlm mmg perot tu rase tak sedap je ada ke sama mcm ni jgk..nak makan pon ghisauuuu dh mkn keras je perot tu kenyang kan…tp time ni la nk mkn mcm2 sebelom berpantang….

2 Balas

Saya pun sdg alami..kini 😊 kdg gelisah alarm dah ke belum..tp mcm blh menahan itu rasanye false..teringin nak mkn kdg .. mkn aje. Nanti pantang rindu pulak.

pengalaman yg sama 🥰enjoy our pregnancy moment