Buasir bengkak

Salam moms, sesiapa kat sini yg boleh bagi tahu ubat ke petuah utk kecutkan bengkak buasir? Buasir dah bengkak tekeluar.. Nk jln pun susah.. Nk bt Ap2 pun susah.. Sakit pedih.. Dh prgi dokter.. Tp dokter kat area rmh dokter awam, dah bagi ubat tp blm kecut jg.. Nk prgi dokter pakar yg biasa, jauh dripada rmh dan nk berkendara sendiri mcm tk larat.. Suami krja prgi pagi plg mlm.. Tk sempat prgi klinik.. Sy tkde kluarga kat sini.. Sy hnya berdua je dgn suami.. Dh 3 hr terseksa.. Berharap sblm hr ahad dh sembuh sbb suami plan bw utk baby moon..kndungan dah msuk 7 bln.. Sbb tk jaga mkanan jd mcm ni😔😔😔

1 Balas

kalau ada farmasi berhampiran dan dkt farmasi tu ada pharmacist staff puan blh try tnye dia ada tak ubat sapu utk alami buasir ketika hamil..biasa dkt farmasi ada jual...yg better nye krim sapu... mg puan cpt sembuh...jg pemakanan ya..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

2y ago

Trima kasih byk2 puan..