Voice your Opinion
Ya, penting
Tidak

2757 respon

17 Balas

Dulu dekat egypt.. Junior medik kena nasihtkn olh lecturer diorg better ambil folik asik bbrp hari sblm kawin. Lg bgus time btunang. 🤭 Orang mesir kan lps bertunang skjp dah kawin. Xmcm asia. Ada yg lama ada yg skjp.. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

penting sgt2. tak tau lah bagi 1% yg jawap tidak tu, mungkin permakanan dia cukup serba-serbi nutrient kot. kalau selera makan x terganggu mcm kami yg loya2 & morning sickness ni, boleh kot 🤷🏻‍♀️

Hai.. Sy baru early pregnancy tgrough ivf. Folic acid kene makan berapa kali sehari..

tesangat penting.smpai pantang pn sy makan

Ianya sgt penting #TAPSupermoms

penting utk byi #TAPSupermoms

ya penting #TAPSupermoms

Ya.Penting sangat

Sangat penting