Ada Yg Sama Atau Tahu Tak

asalamualaikum sye nk tnya ada yg pernah jadi mcm sy tak? sy ectopic bulan 3 tahun ni then 2 bln lepas sy sakit amat sangat2 masa piriod mcm nk branak budak besar tu sama persis Lepastu keluar mcm biasa hari petama hari kedua kluar darah terlalu besar2 hari ketiga mcm spotting je.. masa sakit tu sejuk satu badan bise2.. sy ada jumpa doc tapi doc tak check tak ape just ckp Anggap je tu piriod lain dr lain 😢😅 lps dha kluar smua darah sy ada check negatif 😅 before kluar darah tu sy takde check pun... bole jadi sy keguguran? atau cuma darah biasa ye maaf sy ibu muda ada yg bole tunjuk ajar comment ye

Ada Yg Sama Atau Tahu Tak
2 Balas

sy pnh kuar darah org tua kata mcm bantal. tu pon mmg sy Ada gugur jun 2020. sebulan upt mmg dh negative. tp period teratur jd x teratur. bila sy berurut tungku kuar darah byk gitu..

maafpuan sy kurang psti ttg ini..puan dh jumpa dgn pakar sakit puan?? atau haritu puan jumpe dgn doc biasa shj bukan pakar o&g??