Sbrg cadangan untuk suplement tambahan

Asalamualaikum. Sy buka buku pink last week masa 6w. Nurse bagi sy obimin. Sy sendiri tmbah suplement lain beli di farmasi spt acid folic, zinc dan pati delima, dan minum susu hi goat setiap hari. Bole cdgkn sbrg suplement lain yg penting. Mgkin sy terlepas pandang keperluan lain. Tq.

1 Balas

Xslp sye obimin tu sh mrngkumi smua mcm asid folic zink vitmin c..

5y ago

Boleh tpi sllunya xslp dgr 5mg je dos asid folic perlu diambil sehri oleh ibu..Kne tnya misi cmna