missed miscarriage

Asalamualaikum mommy's n hai..saya nak tanya mommy's smua..pernah tak mommy's smua diberitahu oleh doc yg mommy's missed miscarriage?then pernah x ada sesiapa yg alami keajaiban bila lepas 2mggu refer ke pakar rupanye baby masih selamat dalam kandungan..tolong saya share pengalaman pls..

2 Balas

dulu saya pernah kena threated misscarriage. lepas scan balik, baby alhamdulillah. sekarang dah 34weeks ❤️ #afighter

5y ago

amin..tq awak..saya pun harap mcm tu..harap sgt❤

bertuahnya sesiapa ada penglmn mcmni..bersyukurlh dikurnia anak

2y ago

Sedih sgt bila tahu baby dh xda detak jantung..tp dlm hati harap baby boleh survive lg tp dah 4 dkter check jantung xda ..doakn sy kuat