Menunggu hari

Asalamualaikum mommies, ada tak yang tengah menunggu masa je nak bersalin & tak balik kampung? saja nak sedapkan hati nak cari geng tak balik raya. kadang sedih plus takut juga pikir tiba2 bersalin masa raya 😂

23 Balas

sy pon xbalik kg...35w...wlpon dh taw date admit ward n date czer...xlarat nk balik..lg pulk duk langkawi...nk balik perlis kne naik feri...nk balik umah mak kat melaka jauh sgt 7 8jam...so duk je la diam2 kat lkw...