Menunggu hari

Asalamualaikum mommies, ada tak yang tengah menunggu masa je nak bersalin & tak balik kampung? saja nak sedapkan hati nak cari geng tak balik raya. kadang sedih plus takut juga pikir tiba2 bersalin masa raya 😂

23 Balas

Saya pun tak balik kg. Serah diri Di hospital 25/4 ni. Tak berani ambil risiko nak hadap jam kat jalanraya, tambah pula kaki sekarang asyik bengkak susah nak surut.

1y ago

Begitu juga dengan sis…semoga dipermudahkan segala urusan dengan hati yang tenang

geng la itteww semuaa, due 15/5 tpi 1/5 dah kne serah diri.. ni pn ddk tk lama dalam kereta dh mengah sesak nafas.. ni kan pulak nak balik kampung.. mmg tk laa

saya sama! edd 7hbmei ni..tak balik mana, standby di rumah saja.. memang terkenangkan kampung dan nk sgt berjalan balik raya kan, tp takpe kita hold dulu 😂

sy pon xbalik raya thun nie.. 29/4 dah kena admit.. xnak ambk risiko jalan jauh.. so stay rumah je berehat dlu.. debar tgu nk bersalin dr nk smbut raya 😅

Sy 35 week blik juga kg .Melaka ke Perlis ..tp bawa siap² beg bju bby Dan mommy utk msuk hspital Dan juga buku pink..incase bersalin di kg ke😂

saya pun xblk kg walaupun due 2/5..lg pun 2 ank saya lahir 38 week..klu blh nk beranak sblm raya sbb persiapan raya langsung xder..

1y ago

kita beza sehari je sis, saya 1/5. ni anak second, masa anak first saya pun lahir 38 weeks. inshaAllah semoga urusan kita dipermudahkan ya ☺️❤️

Saya puan. X balik kpg raya tahun ni sebb dah kene serah diri 25/4 nnti walaupun due 10/5 😂😂😂. Redha je la raya ni.

1y ago

Saya ada GDM, so kena bersalin awal. Alhamdulillah sempat lagi melemang dan merendang, menasi impit, mengkuah kacang 😂😂😂

Jgn sedih2 sy tk balik mana2 dah la duk sini tkda fmly. Duk laa beraya brdua dgn husb. sbb kena masuk ward dah 4/5 ni huhu

Saya 🙋‍♀️. Harini dh 38w3d tapi belum ada tanda 😂

saya2... hehehe.. doakan saya ada tnda2 nak brsalin sbelum due

1y ago

InshaAllah semoga urusan awak dipermudahkan ya ☺️❤️