Menunggu hari

Asalamualaikum mommies, ada tak yang tengah menunggu masa je nak bersalin & tak balik kampung? saja nak sedapkan hati nak cari geng tak balik raya. kadang sedih plus takut juga pikir tiba2 bersalin masa raya 😂

23 Balas

Tenang je..saya week 35 pon xbalik sbb mikir xtahu berapa jam nak menghadap jeng..doa panjang umur diberi kebaikan dlm kesihatan supaya dpat beraya di kampung tahun depan In Shaa Allah♥️ Semoga Allah permudahkan urusan Amirah dan kita semua💪🏻

1y ago

In shaa Allah, Aamiin ☺️❤️