tolong saya ?

asalamualaikum . minta nasihat , sy betul betul xtahan sakit kepala yg amat, rasa nk pitam kepala berat , muntah setiap masa , boleh ke sy pergi hospital ? sbb sy makan pun mmg xlalu . sy risau kesihatan sy boleh memudaratkan kandungan .

2 Balas

kalau puan dh bukak buku pink, next appmnt, ckap dgn nurse or doc,sy kerap muntah,sy kerap pening kepala.. depa akan bagi akan ubat muntah.. klu x tahan sgt, pergi jek hospital bhgian kecemasan..jgn lupe bawak buku pink.. smoga cepat sehat mommies :)

4y ago

precious moment kan?? goodjob mommy, semoga semuanya selamat dan sehat sampai melahirkan ye.. sy pun masih dlm fasa loya2 angin teruk tapi x muntah so xdela dpt ubat..😅 but its okay asalkan beby sehat, kita pun hepi kan..

Cuba jus mamariam...try search kt fb..