Rasa mau pitam

Kenapa ya sy rasa mau pitam saja, padahal hb okay. Tdk sakit kepala tapi rasa mau pitam sja. Dari kemarin pagi muntah sampai ke subuh sbb makan ubat zinkcofer.

5 Balas

betul sbb zoncofer.sy pun masa makan zincofer elok je hb.tp sbb tak tahan,tukar maltofer,tukar iberet asyik hb low je plak.nak makan balik zincofer tu alahai tak sanggup,bdn mgigil nak pitam,gastrik

zinkcofer tu tak sesuai dgn awk sbb tu muntah. saya pon muntah bila amik zinkcofer. awk cuba supplement iberet atau obimin. sbb bgi saya dua2 tu okay

mungkin tak cukup air dlm badan tu sis, mcm saya awal2 trimester gitu, rasa nak pitam. saya terus ke hosp, then kena drip air 1 botol setengah

pitam tu mungkin juga sebab tekanan darah rendah

zincofer tu xsesuai.. tukar ubat