ada x ibu2 pernah alami mcm sy

Asalamualaikum ibu2 semua,adakah ibu2 y lain Sama mcm sy,sy skrg tengah mengandung anak y ke 5,masa mengandung anak sulong,2/3/4 sy x pernah ada alahan,penat y melampau,semua kerja sy boleh buat,tp kali y ke5,awal emosi sy asyik marah2,kadang2 terasa hati sikit,sy menagis hahahahahaha..sy sendiri pelik?semua kerja sy malas nk buat,Lepas masuk 7minggu,sy x boleh nk masak,kalau bau menumis sy jadi loya nk muntah,kerja rumah semua suami sy buat,skrg dah 10minggu,stay sama,sy x boleh bau benda2 y kuat,seperti minyak wangi,minyak rambut,org menumis,sy x boleh nk gosok gg,kalau gosok gg,mesti mual, mulut pahit?,sy x boleh bau deadoran,kadang2 x kuar x mau pakai,cerita kat suami,suami marah,dya ckp,nati org bau ketiak busuk mcm mana?,bukan saja2,tp memang x boleh,bila sy terbau,sy akan pening,mual,Dan sy akan penat,adakah ibu2 Dalam nie sy,sampai bila yea alahan mcm nie akan hilang,sedih kadang2 org x paham?

2 Balas

Alahan bau sebijik mcm sy 😵 bau badan sendiri pun rase busuk sgt, 1 hari mandi ntah brpe kali 😂 lpas tu beli deodorant yg tak berbau tu kat Watson's bru lah kurang bau badan...bau lain boleh elak, bau badan sendiri mcm mana nak elak 😂 tu yg try deodorant tu...nasib baik yg tu boleh pakai, klau tak mmg serabut dgn bau badan sendiri ....

Beli deodorant yg smelly no more tu, xde bau langsung. Ade yg jenis sembur ade yg mcm tawas tu. Dua2 okay.