kandungan dah masuk 18 week 3 hari

salam hai ibu2.. ada tak kat sini mcm sya... dah masuk 5 bulan masih loya., lagi satu x boleh bau dapur, tumis .. yaAllah sy x mintak benda macm ni.. Allah dh bgi sy terima.. bukan ngada2.. tapi memg sy x boleh bau dan x boleh nak masak .. kalau org lain masak walaupun telur dadar je pun sy boleh makan...kalau sy masak sendiri rasa tekak ni mcm berlendir je.. ni baby ke dua , betul2 dugaan buat saya ank sulung bukan main seronok sebb alahan mual loya langsung x ada.. smpai org cakap ni mengandung ke x 😅.. oh ya lagi 1.. sbb kan alahan saya ni teruk berat sy turun .. masa bukak buku 59.. sekrg dh 55.. 😭😭 due date mei 2021🥰

2 Balas

sama la.. sy pun loya teruk tp anak pertama, xboleh bau org tumis apa2.. bau pelik2 pun boleh muntah.. kdg2 bau wangi sangat pun xboleh.. skrg masak pun xboleh.. hanya boleh makan masakan ibu ja.. masakan org lain xboleh.. kdg2 tringin nak masak tp bila masuk dapur terus muntah..

Samalah sy..tiada selera mkn dan masih loya