assalammualaikum sy nk tny ada x y ibu2 mcm sy, kdugan br 12 mnggu alhan gristrik y trk

sakit di sebelah kanan

2 Balas

sya pernah gastrik sbb alahan teruk waktu week 6, haritu kena skli dgn migrain n sekli dehydrated kena masuk air.. so jumpa je doct, nnt doct bg ubat untuk gastrik.. dulu sakit sikit je cramp perut ke selalu g klinik, sbb first pregnant kan so tkut, kkdg yg sikit tu lah bahaya… so alhamdulillah skrg dah 12 week..