Plasenta Previa Pp (stege 3)

Asalamualaikum ibu2 saya sedih skg ni..kena tahan wad 3/4ni..saya baru 33w. Uri dibawah..dh namanya ibu mesti fikir suami n ank 2 yg kena tinggal..mesti lama ..entah2 sampai raya pun di wad..suami memg seorang yg penyayang bny membantu..tp mne nk urus ank dgn keje dia lg..dh la keje shif.ank sekolh lg gosok baju kemas beg sekolah ank baru darjah 1 yg kecik baru 4 thn.bny nk kena fikir ni..mak bapak pulak jauh..doakan saya semoga dipermudahkan mne tau ada diantara doa2 ibu2 mempermudahkan urusan saya..n uri boleh naik balik ..

2 Balas

Saya ada sepupu stage macam sis , kena warded hampir sebulan . Asyik bleeding je , due dia 5 hari lepas saya (31/5 , saya 25/5) tapi sekarang baby dah lahir pra mature 30 week tak silap . Ibu ngan baby kuat , awak kuat juga . Moga ada keajaiban dari Allah , sis banyak rehat ye . Jangan takut even kita patut takut , baby kan boleh rasa perasaan ibu .

insyallah sis, smga dipermudahkan segala urusan sis nti