NAMA BABY

anak pertama boy name MUHAMMAD NUH ALFIRAYYAN anak kedua girl name NURAIDA KHADIJAH yg ke 3 blom fikir lg nme ap . jntina pon xtau lg . lg 2ari nk branak dh ni . msih trfikir fikir nme ap lg nk pkai yg ala ala nk same dgn mne ank prtam n ke dua tu . ?? mommy2 dh tau nk letk nme bby mommy2 ap ? ?

2 Balas

Saya pun plan nak letak nama Muhammad Nuh _____. Tapi yg belakang tu tak tahu lagi nak nama apa. Plannya nak letak Al-_____ jugak. Ada cadangan?

sedp nama anak awak

5y ago

trime ksh sis 😊