Kandungan 18week tak nampak perut (chubby girl)

Asalamualaikum hai mummy nak tanya normal ke perut tak nampak lagi untuk kandungan 18mimggu badan chubby bukan nak tunjuk ke apa tahu aurat cuma nk tahu normal ke ye ? Lemak bahagian perut ada yang saya nampak benjolan sikit di atas perut maaf bertnya srs nak tahu jangan kecam ye anak first jadi saya taktahu sangat sebab chubby and perut ada lemak ke jadi perut pregnant x nampak? 😅

Kandungan 18week tak nampak perut (chubby girl)
41 Balas

Saya chubby now dah 34 minggu pon perut tak nampak. Sampai orang tak percaya pregnant 😂

sya 18 week dah nmpk perut besar skrng dah 34 week lg besar perut dah mcm 9 bln nie

saya buncit pun tak nampk. betulla tu slama ni sy duk kata 'buncit cm 5 bulan".

normal mcm tu sis.. mcm sy perut tebal.. 6bulan 7bulan baru nmpk perut...

normal sis.. sy dh 8bulan.. tapi orang ingat 4bulan.. sy pun cubby ☺️

sy 7 bln bru ketara npak..sblum2 tu mc bncit biasa lpas mkn je

Normak. Sy waktu anak first 6bulan baru nampak sikit bby bump

Siapa kt sini bila buang air besar ja jdi tkot terteran kuat 😓

2y ago

jangan takut saya pun bila buang air besar jadi takut sebab takut terkeluar baby sekli tapi buat je mcm normal before pregnancy

Normal ja sis. Sy masuk 7 bulan baru nampak baby bump.

Kecik lagi kalau betul2 6bulan baru nmpk perot nye sis