Kandungan 18week tak nampak perut (chubby girl)

Asalamualaikum hai mummy nak tanya normal ke perut tak nampak lagi untuk kandungan 18mimggu badan chubby bukan nak tunjuk ke apa tahu aurat cuma nk tahu normal ke ye ? Lemak bahagian perut ada yang saya nampak benjolan sikit di atas perut maaf bertnya srs nak tahu jangan kecam ye anak first jadi saya taktahu sangat sebab chubby and perut ada lemak ke jadi perut pregnant x nampak? 😅

Kandungan 18week tak nampak perut (chubby girl)
41 Balas

saya pun sama masa 18w perut tak nampak lagi dan saya tinggi kurus orangnya .. rasa gerakan baby je dalam perut .. bila masuk 20w baru nampak babybump kat bawah pusat😄

Hai mommy! Saya nak masuk 20 weeks ni pun tak nampak lagi even bdn saya tak lah besar hehe. Jangan risau yaaa janji mommy and baby sihat 🥰

normal je 😊 saya 7 bulan pun orang dok tanya mana perut 😅 sebab anak first selalunya memang tak nampak . semoga dipermudahkan segala urusan puan .

kalau kita yang chubby ni payah nak tau sangat puan sebab perut da besar kan .. dia start 20w keatas baru betul2 nampak untuk yang badan berisi ni ..

saya perut 25w pun tak nampak sangatt perutnya😁 kalau pakai tshirt kat rumah nampak jugakla, if pakai dress/baggy mmg tak nampak terus 😂

org bdn besar mmg susah nmpk lagi. tgu nnti dh 25w above bru nmpk. nmpk buncit lelemak ade je skng ni.

normal, sy pon chubby jgk skrg 21w bru nampak skit kalau pkai bju kecik 😂 tp yg pelik walaupun chubby 18w dh start rasa kick #firstbaby

normal jek sis.. sy pon masa preggy smpai nak melahirkan perut sy xnampak mcm pregnant, nmpak mcm bncit sbb mkn jek.. hehehe,

normal tu sis.. sya pun mcm tu... dah dekat nak bersalin ni pun perut masih tak nampak .. tp bby smua ok .. berat pun ok ...

due kita sama lah.. hehe tp sy dh nmpk perut.. mybe ikut jenis badan sama kot sis.. Takpe yang penting baby kita sihat 🥰