Keguguran kandungan 10 weeks

Asalamuailaikum dan selamat pg to semua mummy2 yg sedang hamil..Tujuan sy post hari nie untuk share apa yg jd pda sy..sy kguguran 10 mggu khamilan..xtaw la sebb apa blh jd...tapi bila sy pikir mgkin ada slh sy jgk...pernh x mummy2 dgar org tua2 selalu ingt kan kita msa hamil jgn angkt benda2 berat...terkdg kita rsa benda tu xbrt mn pun,dan kita blh angkt..JANGAN MUMMY2??..Apa yg jd pda sy itu pgajaran..tapi Allah itu maha mgetahuai apa yg terbaik bt kita...cerita nya hari cuti yg lpas sy dan suami sama2 bersihkn rumah..dalam pada masa tu saya dan suami sama2 angkat mesin basuh untuk alihkan mesin ke tempat lain..memang saya tak rasa apa lagi pun masa tu...tertiba pagi esok sy turun darah dan trus ke klinik...bila doktor scan jantung bby dah stop?..masa tu hanya Tuhan saja yg tau perasaan saya dan suami..doktor ckp sy tak perlu lg jalani proseS D&C..just tggu dalam 2 minggu mybe kantung dan bby akn kluaq sendiri..jika xkluaq dalam msa 2 mggu baru sy kna jalani prses D&C...hari ke3 dgn kuasa Allah,saya rsa seolah olah seperti nk melahirkan,masa tu sy sakit sgt dan terbaring ats katil,tanpa bantuan sapa2 saya terteran dan terkeluar segala darah dan jugak kantung baby..Allah mnangis saya...perasaan bercampur sedih kecewa redha segalanya... APa yg saya nak cerita kn dsini mummy2 tlg la jga kandungan sebaik2nya...jgn la angkt bert2 walaupun kita terbiasa bt dulu..PLEASEEE MUMMY2... DI sini saya share kan gambar keguguran saya.. SEMOGA ALLAH MLINDUNGI MUMMY2 SEMUA..

Keguguran kandungan 10 weeks
72 Balas

Ya Allah..sedih hati baca nya... yang sabar mummy.. semoga Allah mengganti yang lebih baik

Allahu alih mesin basuh.. kan berat tu sis.. tkde rezeki anak menanti disana.. salam takziah yer

5y ago

Itulah kekdg tanpa sedar kan.. lgpn dh ktentuan Allah smua ni.. be strong okay

Takziah sis.. semoga dipermudahkan urusan dan lepas ni semoga ada rezeki lagi😢😢

Semoga Pn tabah yea in shaa allah nanti ada rezeki lagi.. Jaga kandungan baik2 yea

Salam takziah sis..jaga kesihatan ye..rehat btl2...moga ada rezeki sis lps ni...

Ya Allah. Sedihnya baca. Semoga sis tabah. Mudah²an ada rezeki lagi lepas ni... 😢

5y ago

insyaallh..ada rezeki nty sis..cuma jd mcm khuatir klau hmil lg takut2 jd benda yg sama😅..apapun sy dan suami pcaya kuasa Allah..ada sebb dia mberi ada sebb dia mgambil blik..wallahualam..tq sis😘

Takziah ,semoga sis kuat , insyaAllah nnti ad la rezeki untuk sis & husb😘

Salam takziah sis... Semoga ade rezeki lg nanti.. Be strong k..

Allahu. InsyaAllah anak syurga. Semoga sis kuat dan dirahmati selalu.

alfatihah. sama saya beberapa bulan lepas. moga ada rezeki lain ya