Exhausted

Asalammualaikum. Sy hamil anak kedua. Ingat kan sy dh berusaha supaya tidak jatuh sakit. Sy minum air banyak. Tpi sejak smalam pagi sy muntah. Dgn kerap. Nak dekat setiap 10 - 15 min muntah. Kalau smalam cuma muntah air yg sy minum. Sy minum Air balik. Muntah balik. Dari muntah air ke kuning, kuning ke air smpailah malam tdi sy tak dpt tidur disebab kan rasa muntah setiap masa. Tekak sy pun dh pedih smpai muntah rasa masam masam mcm duri warna hitam . Dan sy penat sgt. Makan mmg tak dari smalam. Sy cuma minum. Sy pernah lalui semua ni masa anak pertama. Tpi lepas warded masuk air elok alhamdulillah. Perlu ke sy pergi hospital? Sy cuma fikirkan anak yg tiada siapa jaga kalau kene tahan masuk Air. Lagi satu. Sy talasemia dgn hyperthyroid

1 Balas

klau muntah smpai kuning2 tu sbb sis muntah xda isi hanya air dan air.. better sis mkn mna yg bleh msuk tekak sja.. nnt jd lebih truk..