lepas muntah nampak bintang sekeliling

hi. ada ke yg lalui mcm sy lalui. sy pregnant dah 33w. sblum ni sy makan obimin alhamdulillah ok tak pernah muntah. sblum ni pun sy takde alahan. lpstu Dr tukar kepada zincofer. lps makan sy pening lpstu muntah. sy tukar maka obimin semula. lps makan sy muntah lps muntah sy rasa sekeliling sy penuh dgn bintang2 ( mcm kelakar tp tu lah kenyataan nya). sy nampak dlm 5second mcmtu lpstu dh normal balik. knpe ya boleh nmpk mcmtu. tu maknanya gula kurang ke dlm badan?

3 Balas

sy pun mkn zinkofer...selalu sy mkn sebelum tdur,naik ckit sj bacaan hb jd sy try mkn supplement shaklee vitalea iron plus,syukur hb naik..bila sy try blik mkn zinkofer,sy muntah truk..muntah pula bau besi..sma mcm sis,bila mkn zinkofer,msa muntah nmpk pula bintang2...

cepat² tanya nurse kalau ada masalah. nurse akan refer doc,jgn ambil mudah masalah yg dialami ketika pregnant. sis akan dpt layanan vip ketika pregnant di mana² fasiliti hosp gov

2y ago

ok awak nnti sy tnya nurse kk

zinfocer kena mkn lpas mkn.. jgn mkn perut kosong.. dulu sy mula2 gitu jugak.. lepas sy mkn then mkn ubat zinfocer baru ok..

2y ago

mmg tak boleh sis. sy dh cuba mmg buat sakit kepala. sy telan sebelum tidur pun sama mmg akan sakit kepala