berat tk naik, berat statik atau berat tk naik

Asalammualaikum, Selamat Pagi. Kandungan 23 minggu Ada tk ibu ibu berat tak naik (berat statik) atau berat turun

2 Balas

Waalaikumussalam..pernah berlaku mase sy pregnant ank no2..berat statik bbrp bulan, lpas tu skali naik 2kg(masa 5bulan)..kne check BP plak 2X seminggu..mkn macam biasa je, berselera..xde alahan muntah2.. kadang2 tu smp terfikir, penimbang klinik rosak ke🤭

Mcm sy kejap naik kejap turun static maintain jaa yg penting berat bby naik , x masalah air ketuban, baby membsar..