Scalling Gigi & Tampal

Asalammualaikum.. Saya sekarang around 32 w. Nak tanya boleh ke cuci dan tampal gigi?

7 Balas

I baru buat semalam sis.. tak cuci..doktor buat cleaning a bit and tampal..minta datang cuci lepas delivery.. btw I'm in my 33rd week..😊

4y ago

Huhu beza seminggu.. Saya dah tampal tadi..cuci je tak boleh. Lepas pantang la jawabnya

Minggu lepas saya ada ke klinik gigi & bertanya doc katanya lepas berpantang baru boleh cuci semua tu. Apapun sis rujuk doc dulu ya

4y ago

Ya sis

Hari tu sy pernah tampal gigi masa awal kehamilan..tp nurse tu ade ckp kalau nak tampal lg kena pergi sblum 25week..

Boleh jak sis ,, doktor ckp janji kita selesa ngn baby .. Kandungan 9bulan pon xda masalah.. 😊

4y ago

Tq. Saya dah tampal semalam. Cuci je doc tak galakkan

Pergi je klinik gg,Nanti Dr n nurse bgtau mcmna boleh ke x....

Wslm. Boleh call dulu tanya doc blh ke x.

4y ago

Tq. Saya dah tampal semalam.. Cuci je doc tak galakkan

Boleh.

4y ago

Tq. Saya dah tampal semalam..cuci je doc tak galakkan