Buah Koko

Asalammualaikum ? Saya Dari Selangor. 2,3 hari ni rasa macam nak makan buah koko la... yg ori dari pokok tu.. makan seulas seulas... tapi,,, mana nak dapat ye? husb takde. kat pulapol.. online ada jual keee

8 Balas

Sedapnya buah koko.. Penah mkn tp Mase kecik2 dulu. Isinya lebih kurang manggis.. Tp manis.. Susa nk jumpa dah.. Harap2 sis dpt mkn ye. Smoge dipermudahkan..

5y ago

hihi terima kasih. tak dapat la rasanya.. kita carik lain pulak 😄

Sedapnya buah koko kecik dulu selalu makan atok ada tanam, tapi sekarang takde dah pokoknya. Moga sis dpt makan buah koko tu tau 🤗

5y ago

InsyaAllah Aamiin.. rasanya tak kot.. tak ada..

Uishh mengidam padu.. sedap ke sis buah ori koko? Xpernah cuba tp haritu ada tgok kt tv.. mcm manggis bentuk dia kan..

5y ago

sedap gilerrr 😋 yang kuning tu masam manis rasa

salam , dekat umah makteh sy ada pkok koko , dlm 2 mggu lg baru sy balik perak , sis nk ka

5y ago

tq 😊

payah nk dpt tu sis. rase nye buah koko tu pahit gilerr..

5y ago

hihi kena rasaaa baru teringat ingat 😁

Sedapnya buah koko.

Cuba search tgk

5y ago

dah search. takde orang jual

Macam dah pernah nampak buah koko sekarang ni