Saiz kain buaian untuk baby 3bulan

Asalam,boleh sya tahu saiz bape yg sesuai untuk baby 3bulan ye,Dan adakah buaian sesuai untuk baby?kena tido dlm katil baby?Dan nak tya sikit toto newborn kan dah xmuat untuk baby ,kaki dia Keluar?yg besar sikit nk cari mna ye?

1 Balas

mana2 buai pun okay je, asalkan baby boleh tido dgn lena. anak Sy tido atas katil je, takde buai. Sy beli katil single terus, katil baby nanti dah besar tak muat dia nak duk dalam tu. hihihi. toto baby? search je kat shopee

9mo ago

beli je baby fence. dia mmg utk letak dekat katil.