Botol Susu Baby

Asalamualaikom,nak Tanya sikit,baby saya nak masuk 3bulan,botol susu saiz oz berapa sesuai untuk bagi ye?

4 Balas

Waalaikumsalam. Ikut demand anak awak. Macam anak saya dari 6 bulan sampai sekarang dah 1year++ still guna botol 5oz.

Anak sy pun bru msuk 3buln .. botol 5oz pun ckup sbb ank sy minum kdng 2 ke 3oz je.. pastu tido ..

Anak saya minum 3oz sampai 1tahun 7bln ( EBM ) so bottol dia yg 4oz @ 5oz je saya guna

Ikut demand, beli yg 5oz pn dah ok