Nak tanya boleh nampk baby bump week ke brpa?

Weeks ke brpa boleh nmpk bby bump? #11weeks

8 Balas

Sy baru masuk 3 bulan Tapi da nampak.. padahal i kurus je 😅😅.. Sampai tanya dekat doctor normal ke perut i ni.. hahaha seluar semua tak dapat tutup butang Sbb perut Macam 5 bulan .. 😂

1mo ago

laa yeke..awk preggy ank ke brapa??

kalau 1st pregnant lambat kdg2 7 bulan baru nmpak.. 2nd dan seterusnya awal nampak dah.

1mo ago

ooo mcmtu...trima ksih sis

Sy nk msuk 10 weeks nmpk baby bump tu , bdan kecik berat asl sy 35kg je 😅

1mo ago

laaa ptut pun awk jnis bdn kcik mmng nmpk yg brisi sllu sush nmpk

kalau masa first pregnant dulu, 7bulan baru nampak.. hehe..

1mo ago

ooo..awk skrng dh brnak ke..

saya 16 weeks dah nampak badan berisi sikit

1mo ago

wahhh.... sy bru 12 weeks...

Saya 6week dah nampak. Second prgnant 🤣

1mo ago

sy bru first pregnnt jd xbiasa lg tu xthu

kurus 24w, berisi 28w

1mo ago

wahhhh... sy pun jnis brisi jgk dan jnis rndh gk

trima ksih awk