minyak kelapa dara

Asalam mommy semua nk tnye de yg amalkn mnyk kelapa dara x...sejak kndungan brp bulan ye blh amalkn...blh suggestkn x brand pe yg elok ☺

8 Balas

Sethu sy lah lau org dlu2 minyk kelpa tu ye pkai time nk bersalin tu minum n sapu kat kwsn tu untk seng baby kuar bb minyk kn licin p org skrg amalkn untk bg baby kuar tu bersih tmbh tenaga n untk stabilkn bert bdn kn ad org mngndung bert bdn naik mendadak

Doctor emelda ckp baru ni..minyak kelapa dara bkn pnyebab mudah bersalin..minyak pegi ke perut..bukan ke vagina..so semua tu mitos aje..mgkin elok ikhtiar utk hb low dan utk mslh kehamilan yg lain

Minyak kelapa dara sama ja fungsi.murah kah mahal kah..sama saja... marketing sj lebih tu....utk apa minyak kelapa dara tu?

Sye Ade beli yg dherb punya.. org ckp utk mudah Kan brsalin dan tanpa koyakkan.. btol ke x allahualam. Sye tkt nk try.. 😅

Sy xpernah try tp pnh dgar org kata bgus. Boleh someone yg ada experience explain..bagus dari segi apa yaa..

Boleh try buat urutan macam nie guna minyak kelapa dara..

sapu minyak kelapa dara pd keliling mulut vagina.

De yg ckp utk naikkn hb jgk n bby kluar bersih