Minyak kelapa dara

Assalamualaikum mommy2 kt sini ada x yg amalkn softgel mnyk kelapa dara mcm dlm gmbr nie? Mgu ke berapa ye blh start mkn? Sy 36 minggu. Nie anak 1st xada pengalaman. Tq

Minyak kelapa dara
2 Balas

Tujuan awk nk amalkan utk apa ye?kalau tujuan awk utk mudahkan proses bersalin mcm testi dia bg tu.....sbnrnya minyak ni xmembantu pon...

Ada baca penulisan Dr Imelda. Mitos je makan minyak kelapa dara untuk mudahkan bersalin. Lebih baik buat urutan perineum