Nipple crack help me mommy🥲

Asalam mommy semua boleh share tips tak macam mana nak bagi elok cepat nipple crack ?saya dah 2 minggu nipple crack tak baik lagi , dah 2 minggu jugak tak df anak saya just pump je keluarkan susu . Saya dah cuba sapu susu badan kat dua dua nipple tapi sama je tak baik baik pun , nipple cream pun dah pakai tapi sama juga . Adakah saya patut stop pump and buat marmet je ? Untuk baik nipple crack saya cepat baik?

3 Balas

Recommended. Selain 2 ni boleh ikhtiar sapu madu or susu nenen kita kt nipple. Baca selawat

try pakai nipple cream brand palmer's

Pump tu tak ok kot…