Nipple Crack

Hi, ada tak tips untuk legakan nipple crack ? saya dh guna nipple cream tapi xberapa berkesan. pedih sgt #bantusharing #seriusnanya

4 Balas

Saya pakai je nipple cream tu. Take few days nak elok. Tapi anak jenis tarik puting lepastu sakit balik 🙃 repeat pakai nipple cream tiap masa lepas nyusu. Anak dah 5 bulan lebih dah masih pakai nipple cream. Saya try sapu susu sendiri lambat elok saya tak tahan sakit. Nipple cream saya lagi cepat elokkan puting

4mo ago

sis guna nipple cream brand apa? sye ank 6m suke sgt gigit + tarik. skang dh nk masuk 2mnggu xbaik2 lgi 🥲.

Mcm saya tuam dgn air sejuk pstu air suam, buat je smpi okay, if xok jgk pg klnik or farmasi mntk krim antibiotics utk nipple, sbb hritu saya kene truk sgt, now alhamdulillah dh okay

make sure nipple tu dapat aliran udara yang baik dan sentiasa dalam keadaan kering, nak cepat pakai jelly gamat, tapi kena basuh betul² before menyusu baby.

sapu nipple dengan susu kita.

2mo ago

tq sis..sgt² membantu❤️