keliru

Asalaamualaikum sis nak tnya..brpa umur kandungan bru bole buka. Buku

15 Balas

Bergantung dgn KK sis.. to be safe.. pergi terus KK tu, cakap nak booking untuk bukak buku pink.. nanti dorg akan bagi date appoimnt utk bukak buku..lg selamat... kalau terjah je kadang2 ramai dorg x dapat nak bukak terus.. so better set appointment dulu..

Depends klinik . Ada yg 7weeks dah boleh . Ada yg 9 weeks . Ada yg 12weeks so nak safe 9weeks tu pergi je kk

Dah 8w nak pergi bukak buku last2 nurse suruh datang masa 12w package sekali minum air gula

blh jer buka buku sebaik tau preggy..lg awal buka buku lg bagus..blh doc n nurse pantau

Anak 1st 2nd sy bukak buku masa 8w. Anak 3rd ni 7w dh bukak.. Hihi..

8 minggu ke 12 tu dah okay dah ... 12 minggu paling lewat rasanya

Kat Sabah dlu 8weeks baru boleh buka pregnant

Kalau kt gov clinic sebelum 12 mggu

Gov biasa di suh tggu 12mggu

Wslm.. Seeloknya 10 weeks