Buka buku pink

Assalamualikum Mommy2 ? Nak tanya ya sya bru pragnent anak prtma, nak tunggu usia kandungan brpa minggu bru nak buka buku pink ya??? ?? Thanks selamat malam

2 Balas

10 minggu keatas sebab selalunya kalau scan awal maybe tak nampak kantung lagi. Saya scan masa 6 week baru nampak kantung, scan masa 10 week dah nampak baby dengan boleh dengar heartbeat sekali.

Jgn lebih 13minggu. Sb kk ada prosedur dlm buka buku pink. Ada stengah kk, misi suka bebel😅