Random question

Brpa mnggu kandungan bole buka buku ye? Scnd pregnancy ni dpt tau awl , first hritu dh 4 bulan bru dpt tau.

3 Balas

sebelum usia kandungan 3bulan/12minguu kalau dah 8weeks tu boleh dah call kk untuk apoiment bukak buku.. atau boleh walk in terus double cmfirm upt di kk.. dah cmfirm nnti diorang akan beri tarikh untuk buka buku pink

macam saya kandungan masuk 5 minggu doktor klinik suruh pi buka buku ASAP ...la ni baru 7 minggu kandungan ulang alik klinik desa setiap hari🤣🤣🤣🤣 cheak tekanan darah...besok minum ayaq gula pulak

mcm sya , sya double confirm upt dkt kk .. then pabila dah confirm positive doc akan scan tgk brapa minggu .. then dorg akan inform bila blh buka buku 😄