keputihan

asaalam...sy baru pregnant 8w..xbuka buka lagi..planning 10-11 week baru nk buka buku...just nk tnya,,sy mengalami keputihan skrg....ibu² lain pernah ada pengalaman mcm st x?? Boleh pakai pencuci apa² x?? N blh pakai panty x?? Minta pendapat ibu² ye..tq

1 Balas

Keputihan tu mmg akn biasa kita hadapi lg² bila kandungan makin lama makin.mbesar...cuma bahaya atau x saje.. jgn pakai apa² pencuci wanita..kerapkn tukar underwear dn jgn biarkn basah or lembab.. Jom join group blh share and tnye ape https://chat.whatsapp.com/BAgLtsBeeLWAIzfVVE7j4X

5y ago

Panty blh pakai x sis?? Tq taw bg pendapat ...sy ingt mcm xok keputihan tu rupanya biasa time pregnant hehe....sy dah masok group tu..baru taw ada group utk ibu hamil hehe...tq ye sharing 🥰🥰🥰🥰