Perlu buka buku atau tangguh dulu

Assalamualaikum , maaf sy nk bertanya, perios sy x regular last period bln 9 lepas , check upt awal bln 12 baru naik 2 line , check pakai clear blue pun dalam usia 4-5 minggu hamil , perlu ka sy pergi buka buku pink di klinik kesihatan dulu , sesiapa ada pengalaman blh bg tahu , TQ 😊

1 Balas

boleh rujuk KK berdekatan untuk buka buku pink pada waktu bila yg sesuai. ad yg boleh bukak awal, ada yg kena tunggu kandungan 2 bulan. saya yakin dengan keputusan clear blue sebab peratus ketepatan tinggi. tahniah Pn!

3y ago

sama2 😊