anak luar nikah

Sy nk tnya klau kita buka buku dkt swasta bersalin dkt kerajaan blh ke? Ad spa yg pengalaman mcm kwn sy ni x? #7bulan

4 Balas

Boleh je. Tapi nanti masa daftar bersalin kena caj 30ringgit. Tu kat tempat saya la. Tak tau pulak hosp lain. And nanti bila nak discharge, hanya penjaga si ibu je boleh bawak keluar ibu and baby.

Bole.. Tp nty lpas bsalin, kne ade waris keluarga kalau nk kluar ward..

5y ago

Bawah umur dan atas umur pun waris kena ada utk discaj. Lepastu depends on hospital.. Samada dia panggil kebajikan datang atau tak.. Kebajikan akan tanya soalan macam2 so be ready je nak jawab.. Jawab ngan jujur sb dorg keep track..

Bole.. p kkia trus bwa buku mngndung tu..

Boleh sis