Pregnant atau tidak

Nk tanya pendapat ibu ibu hamil kt sini,boleh nampak x samar tu? Sy pregnant ke x ye? Sy first time n baru kahwin sebulan..period dh late 11 hari n bdn kerap letih +mengantuk rasa nk tido.masa nikah haritu sy period..harap blh ibu ibu semua boleh membantu 😊😊

Pregnant atau tidak
5 Balas

Check lg dalam 2minggu insyallah nnti naik lg terang,,mula” mmng samar”biarkan sebulan naik merah terang terus line tu🤣🤭

Insyallah,,jaga elok” yaa,,jngn stress,,kerja berat semua tu nnti” lah,,jaga dulu yg dlm perut tu🥰

Mcm 2 line tapi samar2.. Nanti sis check lagi semula.. In shaa Allah, semoga rezeki sis ye

5mo ago

Aminnn,tq sudi jawab 😊

InsyaAllah, doa byk2 & jage diri baik baik tau. Ada tu nanti 😍

5mo ago

Aminnn. Moga ada rezeki sy

pegnant