28 week 3 days...baby mcm x gerak

Arini kandungan sy 28 week 3 day..dr smlm sy x rsa bby gerak sgt..ke sy yg x pndai rsa gerakan bby..sbb 1st bby..tba2 pg ni rsa risau sgt2..sy mmg belum kira gerakan bby..ada apa2 cadangan atau pendapat..

3 Balas

da cuba baring telentang tak? goyang2 sikit perutnya.. kadang baby tido tu yg dia tak gerak.. tp kalau biasanya baby aktif bergerak tiba2 tak aktif better terus ke hosp ya..

3y ago

haha.. takpa faham je. alhamdulillah.. moga yang baik2 ja buat awk dan baby ❤