Gerakan Baby

Haii momy sy nak tanya 28 week tu dah boleh rasa pergerakan bby dengan jelas ka?? Sbb pergerakan bby nak kena catat start kandungan 28 week kan.. Cuma bertanya awal.. Sy blm 28 week lagi ?

4 Balas

mmg kuat terasa sis. siap main kunfu lagi 🤣🤣smpai kita pun krp nak kencing kena nya

ha ah..dpt rsa dgn jelas..kdg² kuat mcm tgh main bola kt dlam tu. 😅😅😅

Ya sy 28 Minggu 3 hari pilling kuat Bergerak mcm berkunfu jk bby

Ikut jugaa. Nnti nurse akn bgtau bila diorg rsa dah bule mula kiraaa

3y ago

start 28w .... kul 9am ‐9pm klu bby tk grak segera ke hospital