pegerakkan bby

Bby sya 17 week and almost 18 week.. Rasa mcm kdg² ada ketukan lmbut dri dlm.sbb first bby,, sy x reti sgt laa nk bzakan bby tu gerak atau cuma angin atau apa² lh yg buat cmtu kn..haha..kdg jugak,usap² perut tu,nk rasa dgupan atau gerak bby,tpi konfius plak sbb ingtkan nadi sndri kn.spa² ada mcm yg sy rsa haha..biasakn ank prtma,x reti laa hehe..bila bby tu parking tukar²,terasa jugak laa ada bnda yg gerak prlahan tukar tmpat prking ..itu sya rsa mmg si kecik laa hehehe.. .kongsi pnglman korang skit??

1 Balas

Saya 18 week dah rasa baby gerak. Mula mula tu ingat cuma perasaan diri sendiri je sebab rasa macam ada buih dalam perut. Makin lama makin kuat dia gerak. Sis sabar je. Nanti sis perhati gerakan dia makin kuat tak. Sekarang saya dah 22 week, bila malam lagi la kerap dia gerak