35 week

Ari tu scan 35week.. alhamdulillah bby dh pusing ke bwh,tp kedudukan bby agak tinggi doc ckp...jd repeat scan 37week nnt...ad x ape2 Cara utk bby turun bwh..@nnt bby turun sndr.. ank2 lain xpnah mcm ni... doa kn sy d mudahkn urusan ye awk2 semua...X saba tp tkt jg wlau pn ank ke 4...??

6 Balas

try buat squat puan....sy buat squat je hari2...Alhamdulillah bby dah makin turun....Skrg tunggu hari je n tunggu turun tanda bersalin....Semoga dipermudahkan urusan puan...aamiin

3y ago

alhamdulillah Trima kasih...