Kepala bby kt atas

Sy pregnant 30week+ scan kepala bby Dan uri dkt atas (songsang) sy kena bersalin 37week nnt rasanya sempat Tak bby pusingkan kepala g ke bawa? Sbb doc ckp, kalau bby dh selesa mcm tu dia ssh nak pusing lagipun bby dh bsr so ruang dia nak pusing tu sempit 😔 terpaksala czer . Halaaa.. ada tak cara lain? kalau boleh nk bersalin normal..

7 Balas

Sempat, banyak masa lagi untuk baby pusing. Saya 32 week baby kat atas, checkup 37week kepala dah ada kat laluan. Kena banyakkan berjalan

10mo ago

Begitulah doktor bagi tahu, kalau tak pusing juga nanti doktor akan cadangkan jumpa pakar untuk pusingkan baby.

Ha btul kena sujud .. kalau kita jaga solat n sujud lama in shaa allah baby akan pusing nnty ..

banyyakkan sujud , cari doa yg untuk baby songsang tu lepastu pujuk baby

yee saya pon pegi urut klu perut sengkak perut sbb kaki bby tersepit

doa byk2 pujuk bby... insyaAllah blh lg.. sy 34w bru bby pusing bwh

try sujud lama..pastu pujuk baby

Boleh cuba urut dkt pakar bidan