Bilakah anda mula kurang menggunakan aplikasi kami?

Voice your Opinion
Selepas bersalin
Selepas bayi cukup setahun
Selepas anak dah 2 tahun
Lain-lain (komen di bawah)

702 respon

14 Balas

masa pregnancy, bersalin n baby bwh 1 thn, hari2 Sy scroll n bkak apps. once baby dah msuk 2 thn, kdg2 je bkk utk tgk milestone dy, resepi, n lain2. contents pn x bnyk yg blh join sbb hadiah gift more to baby, pregnancy n so on😅

Betul. Rasa bersalah rasanya. Tak jawab poll. Sbb bizi urus anak. Tap dah bagi macam2 hadiah. Tp seupaya mungkin menjawab yang boleh dijawab. Maaf Tap Saya cuba semampu mungkin.

First time guna dan sgt bgus apps ni . Sy akn gunakan smpi bbile sng nk ingat usia ank✌🏻

Bila phone mula lagging dan xmampu nak beli yang baru

Tak pasti yang pasti masih menggunakan

xpernah asenye 😂😂😂

Bila telefon tercicir 🤭

lepas anak 2 tahun

Masih mengunakan

First time guna